Μαθήματα Pilates με την Ελένη Μαρκουλάκη
*Αν χρειάζετε έξτρα πληροφορίες μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο area10dancepilates@gmail.com ή να καλέσετε την Ελένη στο 6936856400

Pilates Mat Group
Στο Area 10 τα ομαδικά μαθήματα Mat βασίζονται κυρίως στη μέθοδο BASI Pilates: μια ολοκληρωμένη προπόνηση για όλο το σώμα, με ακρίβεια και δυναμική ροή. Οι ασκήσεις προσαρμόζονται στο επίπεδο και τις ανάγκες των μαθητών, είτε ξεκινούν τώρα είτε έχουν ήδη εμπειρία.
Χρησιμοποιούμε συχνά βοηθήματα, όπως foam roller, Pilates ring, λάστιχα και μπάλες, για ποικιλία και νέες προκλήσεις στην κίνηση.
Έως 10 άτομα ανά τμήμα.

Pilates Equipment
Στο Area 10 προσφέρουμε μαθήματα Pilates με Reformer, Tower, Wunda Chair και Spine Corrector. Ο εξοπλισμός μάς δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόζουμε τις ασκήσεις στο επίπεδο, τις ανάγκες και τους στόχους κάθε ασκούμενου.
Τα μαθήματα γίνονται ατομικά ή σε ντουέτο, για εμφαση στην προσωπική καθοδήγηση και προσοχή στη λεπτομέρεια.
Για κράτηση, στείλτε μας τις ημέρες και ώρες που σας εξυπηρετούν στο area10dancepilates@gmail.com ή καλέστε στο 693 685 6400.

Pre/Post Natal Private
Τα ατομικά μαθήματα Prenatal Pilates προσαρμόζονται στο στάδιο της εγκυμοσύνης και στις ανάγκες κάθε γυναίκας. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στο πυελικό έδαφος και την αναπνοή, ενώ δουλεύουμε με προσαρμοσμένες ασκήσεις για όλο το σώμα. Η άσκηση κατα την εγκυημοσύνη μπορεί να βοηθήσει με ενοχλήσεις που εμφανίζονται συχνά στην εγκυμοσύνη, όπως ο πόνος στη μέση και την πλάτη.
Μετά τον τοκετό, τα μαθήματα Post Natal προσαρμόζονται στη σταδιακή επιστροφή στην άσκηση, σύμφωνα με τις ανάγκες της νέας μητέρας.
Στο Area 10 προσφέρουμε ατομικά μαθήματα με πιστοποίηση BASI Pilates Prenatal & Postnatal σχεδιασμένα ειδικά για κάθε στάδιο της εγκυμοσύνης.
Στείλτε μας τις ημέρες και ώρες που σας εξυπηρετούν στο area10dancepilates@gmail.com ή καλέστε στο 693 685 6400.
Τιμές και Πακέτα
Mat Group (έως 10 άτομα)
12€ για 1 μάθημα (Drop In)
70€ για 8 μαθήματα/1μήνα (ή 7 μαθήματα/2 μήνες)
85€ για 12 μαθήματα/1μήνα
Equipment Duet (2 άτομα)
35€ για 1 μάθημα (Drop In)
140€ για 4 μαθήματα/3μήνες
240€ για 8 μαθήματα/3μήνες
Equipment Private & Pre/Post Natal Pilates (1 άτομο)
50€ για 1 μάθημα (Drop In)
190€ για 4 μαθήματα/3μήνες
360€ για 8 μαθήματα/3μήνες
Combo Group Mat & Equipment Duet
170€ για 4 mat + 4 equipment /3μήνες
190€ για 8 mat + 4 equipment /3μήνες
270€ για 4 mat + 8 equipment /3μήνες
Combo Group Mat & Equipment Private
220€ για 4 mat + 4 equipment /3μήνες
250€ για 8 mat + 4 equipment /3μήνες
390€ για 4 mat + 8 equipment /3μήνες


Βιογραφικό
Η Ελένη Μαρκουλάκη ήρθε σε επαφή με τη μέθοδο Pilates πολύ νωρίς και την ξεχώρισε ως το ιδανικότερο είδος εκγύμνασης για ανθρώπους με μυοσκελετικές παθήσεις, όπως η οσφυαλγία που έχει ταλαιπωρήσει ιδιαίτερα και την ίδια στο παρελθόν. Έχοντας σπουδάσει Business Administration στο Deree College και παίρνοντας το MA της στο Human Resource Management στο Leeds University Business School, και αφού έχει ξεκινήσει μια καριέρα στο χώρο του marketing και της έρευνας, αποφασίζει να αφήσει πίσω της αυτόν τον κλάδο, και να ασχοληθεί επαγγελματικά και αποκλειστικά πλέον με το Pilates ως δασκάλα.
Το 2013 έκανε την πρώτη της εκπαίδευση πάνω στo κλασικό Pilates με την Μαρία Γιαννάτου, ακολουθώντας ένα πρόγραμμα αναγνωρισμένο απο τον διεθνή οργανισμό Pilates Method Alliance (PMA). Εκεί συμπλήρωσε 500 ώρες σε θεωρία, πρακτική και διδασκαλία, σε ασκησιολόγιο εδάφους (Mat) και με όργανα (Reformer, Cadillac/Trapeze, Wunda Chair, Ladder Barrel, Step Barrel/Spine Corrector).
To 2016 ξεκινάει και δεύτερο πρόγραμμα εκπαίδευσης 500 ωρών της BASI Pilates™ (Body Arts and Science International), έναν από τους κορυφαίους εκπαιδευτικούς οργανισμούς Pilates σε όλον τον κόσμο, με εκπαιδεύτριες την Μαρία Σύλλα και τη Γεωργία Κίσσα.
Έχει παρακολουθήσει πολυάριθμα μετεκπαιδευτικά σεμινάρια με διακεκριμένους εκπαιδευτές του χώρου, σε θεματολογίες όπως The Back Care Enigma, Training the Amateur Athlete (Rael Isakowitz), Pre-Post Natal Pilates (Ashley Ritchie), Correcting Kyphosis/Lordosis, Stretching Techniques (Anthony Lett), Pilates for Injuries and Pathologies (Samantha Wood), Pilates Answer to Ageing (Sheri Long), Optimum Shoulder Mechanics (Brandon Gamble) Pilates for the BIG and TALL (Ashley Ritchie), Breast Cancer Recovery through Pilates (Alex. Rossopoulou), Refine & Align (Eduard Botha), Modifications & Adjustments (Richard Orbach) και άλλα πολλά.
Ως Certified Pilates Instructor, έχει δουλέψει στα Holmes Place και άλλους μικρότερους χώρους, ενώ απο τον Ιανουάριο του 2015 το “σπίτι” της είναι πλέον το στούντιο χoρού και κίνησης “Area 10”, όπου διδάσκει μαθήματα και σεμινάρια σε μικρές ομάδες ασκούμενων ή εξατομικευμένα (personal training).





